De Snuffeltuin

Workshops groendecoratie

De Snuffeltuin biedt wisselende workshops groendecoratie. Met natuurlijke materialen van het seizoen en feestdagen, opgevrolijkt met kleurrijk materiaal, maakt u onder mijn deskundige begeleiding een mooi pronkstuk om mee naar huis te nemen: een lang blijvend sieraad en een prettige herinnering aan een leuk besteed dagdeel.

De workshops zijn 's avonds of overdag en zijn inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers erbij; u hoeft helemaal niets mee te nemen. Als u deelneemt aan een dagworkshop is dit inclusief een uitgebreide lunch. De workshops zijn geschikt voor iedereen, met of zonder groene vingers.

Hoewel er wordt gestreefd naar een grote variëteit aan materialen, kan het soms zijn dat het aangeboden materiaal afwijkt van de foto.

Naast de aangeboden avond- en dagworkshops biedt de Snuffeltuin u de mogelijkheid om met een eigen groep samen creatief bezig te zijn. Bijvoorbeeld als personeelsuitje, vriendinnenclub, zussendag, vrijgezellenfeestje of verenigingsuitje. Samen met u overleg ik naar welk bloemstuk en prijsklasse uw voorkeur uitgaat. Alles is bespreekbaar.

U kunt zich op de jaarlijkse open dag of via telefoon of email opgeven voor de avond- en dagworkshops.