De Snuffeltuin

Jaarlijks "uitje" van de Gastvrouwen van d'n Inloop

Dit jaar was het jaarlijks "uitje" van de Gastvrouwen van D’n Inloop dicht bij huis! En wel in de Snuffeltuin in Nederwetten, die door Marie-Christien Kop gerund wordt. Donderdag 5 november jl. werden we om half twee bij haar verwacht en toen de club compleet was moesten we met z’n allen aan het werk. Er stonden prachtige ovale bakjes op de tafels en allerlei natuurlijke materialen. We werden in twee groepen verdeeld. Zowel in het atelier als in de zeer gezellige huiskamer werden we met maken van herfststukjes uitstekend begeleid. Na een uurtje gewerkt te hebben werd het tijd voor de koffie met slagroomtaart.

Nadat we ons dat goed hadden laten smaken moesten we weer aan het werk. Om vier uur had iedereen een prachtig stukje gemaakt, jazeker door onze eigen handigheid, maar zeker ook door de deskundige hulp van Marie-Christien. De borrel kondigde zich aan en met heel veel verschillende, mooi opgediende hapjes, was het: gezelligheid kent geen tijd. Later dan het de bedoeling was gingen we met een leuk herfststukje en in goede stemming naar huis.

Allen waren zeker onder de indruk van de gezellige ambiance van de Snuffeltuin, waar zowel binnen als buiten ieder hoekje bezienswaardig is met onder andere antieke poppen en veel antieke snuisterijen. We hadden allemaal een voldaan gevoel van deze middag. Marie-Christien, bedankt!

Een zeer tevreden gastvrouw, die niet alleen voor zichzelf maar voor ons allen spreekt!

bron: KBO-brabant